Gezond Feesten

Gezond Feesten is het antwoord op de vraag van iedere levensgenieter: hoe kan ik tijdens de feestdagen lekker eten zonder al te veel aan te komen? Dit boek geeft je het antwoord. Talloze prachtige en heerlijke recepten die ook nog goed voor je zijn!
3d gezond feestenlr

De feestdagen staan erom bekend dat ze gepaard gaan met lekker en vooral veel eten. Maar als je niet oppast kun je daarna je broek of rok uitleggen. Het meest gemaakte goede voornemen in het nieuwe jaar is niet voor niets al jarenlang ‘afvallen’. Zonde! Gezond Feesten is daarom hét antwoord op het dilemma van iedere levensgenieter: wat kan/mag ik deze feestdagen allemaal eten?

 

Van gezonde chocoladeletters en marsepein (ja, echt!), tot een gezellige Paasbrunch of een chocolade-geïnspireerd Valentijnsdiner en een fantastisch kerstdiner: alle recepten zijn zo uitgedacht dat ze perfecte in balans zijn om jouw suikerspiegel zo stabiel mogelijk te houden en zo eetbuien en overeten te voorkomen. Eet je slank deze feestdagen!

Hét antwoord op het dilemma van iedere levensgenieter: wat kan ik tijdens de feestdagen allemaal voor lekkers eten zonder dat ik drastisch aankom?

Gezond Feesten

€13,99

Lees ook