Zorgprofessional Jaap van Slooten

Magnesium & Energie. Wat beweegt jou? Zonder magnesium kom je niet ver. Het zorgt onder andere voor het ritme van je hart, de ontspanning van je spieren de opbouw van je botten én de aanmaak van energie.

Zonder magnesium kom je niet ver. Het zorgt onder andere voor het ritme van je hart, de ontspanning van je spieren, de opbouw van je botten én de aanmaak van energie.

Veel mensen kunnen wel wat extra magnesium gebruiken. Uit diverse grote epidemiologische onderzoeken blijkt dat zeker de helft van de mensheid een te kort heeft aan dit basismineraal. Aanvulling via uitgebalanceerde voeding is voor de meeste mensen geen haalbare optie. We zijn dus aangewezen op supplementen.

Aan het nemen van orale supplementen kleven een aantal nadelen, zoals een geringe biologische opname, voorgeprogrammeerde dosering en bijwerkingen als diarree. Sinds een tiental jaren is daarom de transdermale suppletie, de opname via de huid sterk in opkomst.

In de lezing wordt ingegaan op de diverse functies van magnesium in ons lichaam met een nadruk op de aanmaak en het gebruik van energie. Natuurlijk volgt er een uitleg over transdermale suppletie, hoe werkt dat nou eigenlijk? En wist u dat het zuiverste en krachtigste natuurlijke magnesium ter wereld uit Veendam komt, ooit - en voor sommigen nog steeds - het middelpunt van de wereld?

De lezing wordt gegeven door Jaap van Slooten, directeur van Zechsal, het bedrijf dat transdermale magnesium suppletie internationaal op de kaart heeft gezet en voortdurend bezig is met nieuwe producten en concepten. Deskundig, enthousiast en welhaast verliefd op die prachtige bron uit zijn woonplaats, neemt Jaap van Slooten u mee in zijn ontdekkingstocht naar de vonk van het leven.

Jaap spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag 10.30 uur - Zaal 3

Zondag 12.20 uur - Zaal 3

Voor deze lezing hoef je geen plekje te reserveren. Loop binnen, zoek een plekje uit en geniet!