The Green Happiness

Rock your Body - Hoe doe je dat? De leukste en lekkerste tips voor meer energie, lekkerder in je vel en een healthy glow. Zo krijg je écht zin om te bewegen, geef je jouw lichaam een healthy boost en het leukste?

Maximizing your Green & Healthy lifestyle

Dit jaar gaan de dames van The Green Happiness voor maximale impact. Naast een onderhoudende Rock Your Body lezing in een van de lezingzalen, kun je dit jaar ook zeer exclusief aanschuiven bij een intieme workshop met Insider Secrets. Met slechts een maximaal aantal van 25 man (vrouw), hoor je in deze selecte groep hoe je échte resultaten kunt boeken. 

Of je nu net begint of al even meedraait in de groene wereld, tijdens deze workshop krijg je de handvatten en tips voor maximale energie, een kneitersterk immuunsysteem en een healthy glow. Van plantaardige voeding en natuurlijke supplementen tot onze favo workout. Je komt hier met heel veel energie weer vandaan en er zijn only happy vibes allowed ;) 

 

De dames van The Green Happiness spreken tijdens het Better Health Event op Zaterdag:

Lezing: Zaterdag 14.00 - Zaal 1

Workshop: Zaterdag 15.30 - Zaal 4 (derde verdieping) - Beperkte zitplaatsen beschikbaar

 

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing en/of de workshop van The Green Happiness via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)