Stralingsexpert Hayo Bol

Hayo Bol is al 20 jaar natuurgeneeskundig therapeut en biedt praktische oplossingen voor mensen die last hebben van elektrostress, burn-out en de ziekte van Lyme. Zijn voorkeur om te helen met licht loopt als een rode draad door zijn carrière.

Natuurlijke straling afkomstig van de aarde en de zon is voedend voor je lichaam. Niemand is ooit depressief geworden van de zon. En de meesten van ons zullen de weldadige ervaring van het 'gegrond' zijn door bijvoorbeeld op blote voeten lopen ook wel kennen. Waar wij met zijn allen nog nauwelijks bewust van zijn is de schadelijke invloed van onnatuurlijke straling afkomstig van apparatuur en zendmasten. Deze straling doet veel, zo niet heel veel ten nadele van onze gezondheid. Vele onderzoeken bewijzen keer op keer dat straling schadelijk is en invloed heeft op de vruchtbaarheid, het ontstaan van kanker en het verspreiden van infecties. Straling ondermijnt je immuniteit. Onder therapeuten staat straling bekend als een belangrijke blokkade, die heling en gezondheid tegenwerkt.

Tijdens deze lezing wordt uitgelegd wat straling is, wat het doet in je lichaam en wordt je (nog) bewuster van de risico's die er kleven aan straling afkomstig van elektronische apparatuur. Het is tijd dat we ons en ons gezin er tegen gaan beschermen.

 

Hayo spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag - 14.35 uur - zaal 3

Zondag - 10.30 uur - zaal 3

Voor deze lezing hoef je geen plekje te reserveren. Loop binnen, zoek een plekje uit en geniet!