Speciaal uit Ierland: de auteurs van The Happy Pear

Wij zijn zo gelukkig dat The Happy Pear erbij is! Niet alleen als sprekers, maar de breedlachse Ierse broers David en Stephen Flynn geven ook nog eens een leuke kookworkshop! Daar word je toch blij van...

Waar ken je de Ierse broers David en Stephen Flynn van? Onder meer van hun boeken 'De wereld van de Happy Pear', 'De Happy Pear: Recepten voor geluk'. Hun Happy Pear-café, -winkel en -merk zijn inmiddels bekend tot ver buiten Ierland. Voor David en Stephen Flynn staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. De centrale boodschap die zij uitdragen is: eet meer groenten! Hiermee kan je prima variëren en creatief zijn. Hun verrassende recepten zijn plantaardig, supersmakelijk en zijn heel makkelijk te bereiden. Heb je bijvoorbeeld wel eens hun groentepaella, soep van waterkers met geroosterde walnoten of (jammie!) chocoladetaart met zoute karamel geprobeerd?

Wat zo leuk is bij de gebroeders Flynn, is dat zij vroeger best veel vlees aten en biertjes dronken, maar onafhankelijk van elkaar en mijlenver bij elkaar vandaan, besloten hadden om vegetariër te worden. Ze voelden zich er beiden ontzettend goed bij om plantaardig te eten, en zo kwamen ze op het idee om deze lifestyle over te dragen naar anderen. Hoe mooi is dat?

David en Stephen spreken tijdens het Better Health Event op:

Zondag 12.00 uur - Zaal 1

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing van David en Stephen via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)

Het leuke is dat ze ook een kookdemonstratie verzorgen op zondag 7 oktober om 11.00 uur en om 13.30 uur op de stand van Boretti.