NLP Master Trainer Guido Dik

Hoe houd jij alle ballen in de lucht? Een vraag waar veel mensen mee worstelen en waarvan we nauwelijks doorhebben wat de invloed is op onze gezondheid. NLP Master Trainer Guido Dik verdiept zich al jaren in hoe mensen ervoor kunnen zorgen dat ze tussen alle prikkels stevig blijven staan én succesvol kunnen zijn. Tijdens deze lezing krijg je een eenvoudig handvat mee om dit ook zelf te kunnen toepassen. En het is eenvoudiger dan je denkt!

Een lezing over de invloed van onze emoties op onze gezondheid, en dan vooral hoe je die positief kunt beïnvloeden. Gezondheid is een belangrijk thema in ons leven. Voeding is weliswaar de basis van een goede gezondheid, maar daarmee ben je er nog niet. Maar al te vaak merken we dat dit toch niet voldoende is.

Je gemoedstoestand is een minstens zo grote invloed. Hoe kijk je tegen het leven aan en ga je om met de stress en de drukte van alle dag? Dit is allemaal van invloed op je balans. Je emoties blijken een belangrijke rol te spelen in je gezondheid en lange termijn geluk. Een gezonde geest in een gezond lichaam betekent dat je ook aandacht mag besteden aan je emoties. Doe dit en je merkt dat het leven in grote stappen nog beter kan worden. 

De zaken voorkomen blijkt een stuk eenvoudiger te zijn. Simpele stappen die ervoor zorgen dat je je kunt richten op de positieve dingen in het leven, dingen die je de kracht geven om op tijd de balans te trekken in je activiteiten zijn eenvoudig en makkelijk bereikbaar. En als het dan zo simpel is, hoe komt het dat we het dan niet doen? Omdat je wel moet weten hoe het werkt. In deze lezing krijg je de handvatten om jezelf de goede kant uit te duwen mee. Speels en makkelijk. Een lezing die je inspiratie geeft om het zonnetje in huis te zijn. 

Guido spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag 11.15 uur - Zaal 2

Zondag 11.15 uur - Zaal 2

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing van Guido via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)