Mindsettrainer Charlotte Labee

Mindfood – Ontdek hoe voeding van invloed is op je brein en je mindset!

Voeding hoort een ‘joy for the body & brain’ te zijn!

 

Tijdens de lezing Mindfood geeft Charlotte een kijkje in ons eigen brein en hoe die van invloed is op onze mindset. Welke invloed onze dagelijkse voeding heeft op ons brein en zorgt voor balans en disbalans in ons functioneren.

“We denken dat voeding alleen van invloed is op ons lichaam, maar het is ook van invloed op ons brein. Het moet een ‘joy for the body & mind’ zijn! We leren steeds meer hoe alles zich tot elkaar verhoudt. Als we alles beter begrijpen, kunnen we veel effectiever worden en meer uit onszelf halen”

Charlotte geeft in deze lezing verrassende inzichten hoe het brein, mindset en voeding zich tot elkaar verhouden. Hoe voeding uiteindelijk je mindset beperkt of hoe het je kan laten groeien om succesvoller en effectiever te zijn in je leven. Gelukkiger, gezonder en meer genieten. Het gaat in het leven niet over positief of negatief, goed of fout. Het gaat over leren en ontwikkelen. Elke dag opnieuw.

Met die mindset haal je meer uit je leven. Dat is waar het bij Charlotte om te doen is. In klip en klare taal zegt ze in haar lezing waar het op staat. Waar het om gaat. Op een positieve en aanstekelijke manier. Met een toegankelijk en relativerend verhaal vol praktijkvoorbeelden.

 

Over Charlotte:

Begin 2017 gooide Charlotte het roer om. Na diverse tegenslagen, veranderde ze haar levensstijl en ging op zoek naar nieuwe inzichten en toepassingen om op een meer evenwichtige en stabiele manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Waarbij geluk, gezondheid en genieten centraal staat. Ze verdiepte zich in de wereld van het menselijk brein, de mindset, voeding en beweging. Ronde haar opleidingen ‘Neural Cause Effects’ , NLP en ‘Body Mind Reset’ af en startte recent de opleiding Orthomoleculair Voedingsexpert. Charlotte geeft lezingen en trainingen door het land en helpt met haar kennis en kunde mensen die het gevoel hebben dat er meer inzit dan er nu uitkomt. In zowel hun werk- als privé omgeving. Ze heeft een aanpak ontwikkeld die mensen helpt om uit hun vaste, bestaande patronen te komen en met een nieuwe mindset doelstellingen te realiseren

 

Charlotte spreekt op het Better Health Event op:

Zaterdag 6 oktober om 10.15 uur in Zaal 2

Reserveer je zitplaatsen voor deze lezing via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)