Medisch Thermograaf Francine van Broekhoven (De Groene Zuster)

Borstgezondheid

“Gezonde borsten doen geen pijn!”,

Volgens Francine zijn helaas nog veel te weinig vrouwen zich bewust van het feit dat ze zelf veel invloed kunnen uitoefenen op de gezondheid van hun borsten. Terwijl toch veel vrouwen last hebben van pijnlijke borsten, soms gepaard gaand met cystes, ontstekingen en/of harde plekken. Dit is een vervelende klacht, waarvan door artsen vaak gezegd wordt dat er weinig aan te doen is. Dat is echter niet het geval, het is mogelijk om uw pijnlijke borsten weer zacht, stevig en pijnvrij te krijgen! 

 

Door het langdurig dragen van een beugel-BH, wordt de lymfe doorstroming van de borsten ernstig belemmerd, waardoor het risico op borstklachten aanzienlijk vergroot wordt. Ook is het gebruik van de pil en een deodorant met aluminiumzouten schadelijk voor de vrouwelijke borst. Het is belangrijk dat dit soort tips onder veel meer vrouwen bekend worden, om zo het risico op complicaties in hun borsten aanzienlijk te verkleinen.

 

Tijdens deze dagen komt Francine van Broekhoven schrijfster van het eerste boek over borstgezondheid en Medisch Thermografie, met de andere thermografen uitleg geven over hoe het werkt en het belang ervan om de gezondheid van onze borsten te kunnen bepalen. Deze methode geeft een functionele risico analyse en is daardoor ook geschikt als preventieve onderzoeksmethode. Tevens zullen zij een aantal tips voor borstgezondheid geven en zal haar boek te koop zijn.

Er is teven een mogelijkheid direct een indicatie te krijgen van eventuele ontstekingen in de kaak die regelmatig borstklachten geven. Kom naar de stand en laat een eigen kaak thermogram maken en laat u informeren over wat u het beste kan doen. Dit kost  € 10,00 euro per thermogram.

Francine spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag 10.30 uur - Workshopzaal 2 (3e etage)

Zondag 12.30 uur - Workshopzaal 2 (3e etage)

Voor deze lezing hoef je geen plekje te reserveren. Loop binnen, zoek een plekje uit en geniet!