Health- en Loopbaancoach Annemarieke de Vaan

Als coach en loopbaanbegeleider heeft Annemarieke een passie voor het laten groeien en bloeien van mensen. Aangezien werk voor velen een groot onderdeel van hun leven is en daarmee voor een groot deel iemand zijn gezondheid beïnvloedt, begeleidt ze graag mensen op een meer gezonde manier met hun werk om te gaan

En als dat niet binnen het huidige werk kan dan helpt ze graag om uit te vinden van wat jou op het lijf geschreven is, energie en ruimte geeft en ook nog eens zorgt dat je spreekwoordelijke kachel blijft branden. Annemarieke heeft zelf na een tweede burn-out het roer omgegooid en doet nu wat echt bij haar past en goed voor haar is.

Annemarieke: Wat voor veel mensen geldt, was ook bij mij het geval. Met passie en enthousiasme begon ik aan mijn carrière. Het ging echt super en ik klom steeds hoger in de boom. En ik was ook steeds vaker moe. Ik merkte dat ik stress had, in mijn hoofd en in mijn lijf, en wist niet goed wat ik er aan kon doen. Misschien ken je dat wel:  dat gevoel dat je toch wel erg veel stress ervaart maar niet meer helder krijgt hoe het mogelijk ook anders kan? Of dat je wel weet wat anders kan maar dat je de stappen hiervoor niet durft te nemen? Of dat je wel voelt dat je anders wil, maar wat dan en hoe dan?

Langdurige stress is niet goed. En stress is een breed begrip: ook langdurige irritaties, ontevredenheid, onmacht of te weinig zelfstandigheid in een functie geeft ook fysiek ‘gedoe’. Hoe kun je nou verandering brengen in je werk? Hoe krijg je weer lucht en ruimte om te doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt? Welke beren op de weg zijn misschien helemaal geen beren maar gewoon lieve konijntjes? Kortom een lezing/workshop om concreet aan de slag te gaan en daadwerkelijk een beweging te maken richting healthy work.

Annemarieke spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag 13.30 uur - Workshopzaal 2 (3e etage)

Zondag 11.30 uur - Workshopzaal 2 (3e etage)

Voor deze lezing hoef je geen plekje te reserveren. Loop binnen, zoek een plekje uit en geniet!