Geboortepatronen Expert Hetty van Wijhe

Wist je dat als je meer zou leren over de tijd, voor conceptie en tot na de geboorte, je jouw kwaliteit van leven enorm zou kunnen verbeteren? Deze lezing geeft je daarom uniek inzicht in een terugblik. Een terugblik op je start voor een beter (be)grip van het heden en de toekomst. Want optimale gezondheid begint vanaf het prille begin. Bijzonder interessante materie waar we nog te weinig over horen!

Wist jij dat de manier waarop je ooit bent ontstaan en de manier waarop jij ter wereld kwam bepalend is voor hoe jij nu in het leven staat? 

Ben je bijvoorbeeld ingeleid en is jouw kind met regelmaat overprikkeld? Of is jouw kindje met de navelstreng om zijn nek geboren en is zwemmen een uitdaging? Misschien is jouw kind met een vacuümpomp geboren en zijn angst, woede en frustratie een uitdaging in de opvoeding? Of heb jij een (spoed) keizersnede gehad en heeft jou kindje moeite met dingen afronden of onverwachte situaties ?

Dit zijn geboortepatronen. Patronen die het gedrag van nu begrijpelijk, inzichtelijk en logisch maken als je in kaart brengt hoe oa de geboorte was. Niet zweverig, maar juist down to earth en echt voor iedereen te begrijpen. Zwanger worden, de zwangerschap en de geboorte. En met name de impact daarvan. Kom naar deze boeiende lezing en leer meer over de uitdagingen die er bij jou en/of je naasten spelen.

Hetty van Wijhe spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag om 16.15 uur in Zaal 2 (lezing)

Zondag om 14.15 uur in Zaal 2 (lezing)

Zondag om 15.30 uur in workshopzaal 1 (workshop - 3e etage)

Reserveer je zitplaatsen voor de lezing of workshop via deze link (n.b. als je al een entreeticket hebt, kun je gewoon op 'continue' klikken om bij de lezingen terecht te komen)

Wat kun je tijdens Hetty's workshop verwachten?

Ben je nieuwsgierig naar hoe het zit met jouw geboortepatronen? En wat jouw geboorte en/of de geboorte van jouw kind(eren) jou vertelt? Doe dan mee met deze workshop en ga ervan uit dat er eindeloos veel lichtjes aangaan en kwartjes zullen vallen. 

Wat gaan we doen?

N.B. De beschikbare plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, dus reserveer je plekje voor deze workshop nu via deze link deze link (n.b. als je al een entreeticket hebt, kun je gewoon op 'continue' klikken om bij de lezingen terecht te komen - en let op dat je de workshop reserveert, niet de lezing)