Fertility Expert Patricia Dijkema

Orthomoleculair therapeut Patricia Dijkema vertelt tijdens deze lezing over natuurlijke anticonceptie versus niet-natuurlijke. Want waarom zou je hormonen nemen als het ook anders kan?
Patriciadijkema

Het anticonceptiegebruik in Nederland is hoog. De anticonceptiepil is populair; 63% van de seksueel actieve vrouwen tussen 18 en 24 jaar gebruikt de pil. Tussen 40 en 49 jaar gebruikt 18% een spiraal. En toch... een groeiend aantal vrouwen voelt zich niet ‘zichzelf’ met de gangbare anticonceptiemethoden, is depressief, heeft een laag libido, is vermoeid, heeft een prikkelbare darm. 

Je vraagt je af; “Waarom zou ik chemische namaak hormonen nemen die mijn hormonale cyclus volledige onderdrukken terwijl ik maar 8 dagen per maand vruchtbaar ben?”

Ken je de Daysy? Met de Daysy Cyclus Computer heb je jouw vruchtbaarheid altijd bij je. Daysy is 100% hormoonvrij, snel, 99.4% betrouwbaar en zonder vervelende bijwerkingen. Cyclus computers bestaan al 30 jaar! Daysy verandert jouw menstruatiecyclus niet! Is 100% hormoonvrij en 99.4% nauwkeurig. Bevestig je menstuatie dagen en Daysy geeft je iedere dag binnen 1 minuut aan of je vruchtbaar bent of niet en wanneer de eisprong is.

Daysy, is een Fertility Trackeren de modernste cyclus computer wereldwijd. Daysy is betrouwbaarder dan de LadyComp omdat je de basale lichaamstemperatuur die je iedere ochtend onder de tong meet met de ingebouwde thermometer in Daysy, kunt synchroniseren naar de DaysyView App op je mobiele telefoon daardoor krijg je goed inzicht in het natuurlijke verloop van je menstruatiecyclus. “Met Daysy heb je jouw vruchtbaarheid dus altijd bij je”.

Daysy gebruik je jaar in jaar uit om een zwangerschap te voorkomen. Wanneer er wel een kinderwens is wil je uiteraard iedere maand weten wanneer de ovulatie is en de kans op een zwangerschap het grootst is. Daysy heeft een methode Pearl Index van 0.6 en een gebruikers Pearl Index van 1.3. Lees de studies op onze website https://nl.daysy.me Met Daysy monitor je jouw persoonlijke cyclus ook als die wat onregelmatig is.

Deelnemers aan de lezing van Daysy Nederland ontvangen een kortingscode twv €20,- voor de aanschaf van een Daysy.

 

Patricia spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag 14.30 uur - Workshopzaal 1 op de 3e verdieping 

 

Reserveren is niet nodig, voor deze lezing geldt vrije inloop.