EFT, Emotional Freedom Technique

DE techniek gericht op omgaan met emoties en stress.EFT kan gebruikt worden bij alledaagse ervaringen met emoties en/of lichamelijke klachten voortkomend uit emoties. In zelfhulp kun je ze vaak met EFT goed aanpakken.

EFT richt zich ook op het opheffen van blokkades die ontstaan zijn of kunnen ontstaan door opgedane heftige negatieve en stressvolle en/of traumatische ervaringen. Niet de ervaring op zich zorgt voor blokkades maar hoe hij wordt verwerkt. Zelf iets kunnen doen, je energie verbruiken en ontladen zorgt voor een gezonder stresssysteem. Bij stress maakt het lichaam veel energie vrij om te kunnen vechten of vluchten.

Positieve EFT
Versterken van positieve ervaringen, je goed voelen! Positieve EFT kan juist worden ingezet om energie beter te laten stromen, om je goed en vol vertrouwen te voelen. Dan tik je bijvoorbeeld op wat je graag wilt. Je kunt de vraag stellen: "Wat heb ik op dit moment nodig om me beter te voelen? Hoe wil ik mijn energie laten stromen? Krachtig en blij of rustig en tevreden, vol zelfvertrouwen en met moed". Net wat bij je past.

Kom naar de stand en onderga de Emotional Freedom Technique voor € 7,00 per 15 minuten.