Dokter Juriaan

Juriaan Galavazi, ook wel Dr FeelGood genoemd, is huisarts en coach. Volgens hem zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Symptoombestrijding middels medicatie biedt volgens hem geen structurele oplossing wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt, dus nodigt hij je in deze lezing uit je klacht als kans te zien.

Lezing én training: Je klacht als kans

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Huisarts Juriaan Galavazi noemt vier belangrijke oorzaken van ziekten:


Wat heeft de klacht te vertellen?
Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt. 

Het lijf als perfecte thermometer
Juriaan Galavazi: “Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen "nee" zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren?”
Gedurende de lezing én training leren de aanwezigen hoe ze hier zelf mee aan de slag kunnen gaan en daarmee hun leven een positieve wending kunnen geven. Ze krijgen inzicht in de 4 meest voorkomende oorzaken van ziekte en leren dat ze 100% invloed op hun fysieke en mentale gezondheid hebben. Ook leren de aanwezigen om zichzelf op de eerste plek te zetten en krijgen daar handvatten bij hoe ze zichzelf vervolgens in het dagelijks leven kunnen begeleiden bij angst, twijfel, jaloezie en onzekerheid. 

Juriaan spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zondag 13.00 uur - Zaal 1

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing van Juriaan via deze link