Brein expert Marc van Lokven

Snel geprikkeld, gevoelig of burn-out gevoelig? Gefascineerd door het menselijk brein en biochemie ontwikkelde Marc van Lokven een concept waarmee je hersencapaciteit kan worden vergroot. Je emmer waarmee je zaken verwerkt wordt als het ware groter. Leer tijdens deze lezing welke aanpassingen je eenvoudig zelf kan doen om de snelheid van deze maatschappij beter aan te kunnen.

Wat kun je doen om hersenfit te blijven en op topniveau te presteren? We lopen steeds vaker aan tegen burn-out, stress en vraagstukken van duurzame inzetbaarheid en mentale weerbaarheid aan. Neurologische aandoeningen komen vaker voor als ooit tevoren, terwijl technologische ontwikkelingen steeds sneller gaan en multi-tasking aan de orde van de dag is. 

Kun jij dit alles bijbenen of voel je je snel opgebrand of mentaal vermoeid? Wist jij dat iets simpels als de whatsapp berichtjes op je telefoon je dopamine loopje in stand houden?

Marc neemt je in deze lezing als geen ander op inspirerende wijze mee in de werking van je brein en geeft talloze andere voorbeelden om uit te leggen wat de impact is van de huidige maatschappij op ons brein. Naderhand weet je precies wat je zelf kunt doen om scherp en fit in je hersenen te blijven en waar de uitdagingen liggen. Een leerzame lezing die -zeker wanneer je het gevoel hebt over te lopen- de moeite waard is om bij te wonen! 

 

Marc spreekt tijdens Better Health op:

Zaterdag - 13.00 uur - Zaal 1

Zondag - 14.00 uur - Zaal 1

 

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing van Marc in zaal 1 via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)

Vergroot je hersencapaciteit en herstel beschadigingen!