Bestseller auteur Pascale Naessens

Pascale Naessens is het Belgische boegbeeld van pure en gezonde voeding. Met haar populaire boeken zette ze een ware beweging in gang. Eentje waarmee mensen weer in alle vrijheid genieten van eten, terwijl ze er gezonder en slanker van worden

Haar pure keuken is geen dieet, maar een levensstijl. Een aantal van haar boeken werd inmiddels vertaald naar het Engels, Frans en Duits. Ze schrijft ook voor bladen waarbij ze gerenommeerde voedingswetenschappers in binnen- en buitenland interviewt.  Naast voeding heeft ze een andere passie, keramiek. Ze heeft een eigen lijn, die onder de naam ‘Pure’ over de hele wereld wordt verkocht. 

Lezing "Vergeet calorieën!"

In haar lezing legt ze uit dat gezonder eten of vermageren niet zozeer heeft te maken met wilskracht maar wel met inzicht. Vergeet calorieën, focus op kwaliteit van voeding en laat je lichaam de rest doen. In plaats van ons lichaam tegen te werken moeten we juist 'samenwerken' met ons lichaam, daar wordt een mens gelukkig van. Het is als thuiskomen: je wordt rustig, krijgt meer energie en wie overgewicht heeft slankt ervan af zonder één moment honger te lijden.

Pascale spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zondag - 15.00 uur - zaal 1

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing van Pascale via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)