Bestseller auteur Amber Albarda

Geluk en succes heeft alles te maken met groei en vooruitgang. Wat je doelen ook zijn, of dit nu afvallen, gezond eten, meer bewegen, beter slapen, meer persoonlijke ontwikkeling of anderzijds is... het helpt als je bepaalde tools tot je beschikking hebt. Tools die in deze lezing aan bod komen. We gaan jouw eigen SuccesPyramide maken, schrijf je nu in!

Op zaterdagmiddag neemt Amber je mee in jouw eigen SuccesPyramide! Deze kun je thuis, privé en op je werk inzetten voor optimale resultaten. Hoe werkt dit precies? Wat is de SuccesPyramide en hoe gebruik je deze om jou doelen te behalen? Kom het meemaken tijdens deze interactieve lezing.

Amber: “Lekker in je vel zitten, gezond en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen in de ban heeft. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. We hebben op school allemaal leren rekenen en schrijven, maar leren eten en daarmee goed voor jezelf zorgen stond -bij mij in ieder geval niet- op het curriculum. Doodzonde, want het menselijk lichaam & vooral je brein heeft wel degelijk spelregels en een ritme waarop het functioneert. Houd je aan de spelregels en alles werkt mee, ga er tegenin en dan ondervind je meer tegenstand. Onnodig, want er is een methode die je kunt toepassen, een checklist waardoor je dit kunt vergemakkelijken. 

Amber geeft haar workshop tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag - 13.15 uur - zaal 2

Reserveer je plaats(en) voor deze workshops via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)