Auteur Jesse van der Velde

Diepe innerlijke verbinding in 3 stappenJesse begeleidt succesvolle mensen naar deel 2 van hun leven: optimale gezondheid en spirituele verbinding. Je beste lijf ooit en mentale topconditie. Je talent inzetten om een verschil te maken in deze wereld begint met weten waarom je hier bent. Laat je gezondheid bijdragen aan je droom, in plaats van doelen nastreven ten koste van je gezondheid. Missie: "Make the medicine, the medicine again". Visie voor ziektevrije mensheid en een aarde in harmonie.

Jesse spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zondag - 11.00 uur - zaal 1

Zondag - 15.30 uur - Workshopzaal 2 (3e etage) Soul Retrieval

 

Lezing zondag 11.00 uur - zaal 1 (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)

Jesse: "Tot een jaar of twee jaar geleden begon mijn dag altijd meteen met stress: ontbijt maken, kindje eten geven, luiers verschonen en haasten om op tijd op kantoor te zijn. Mijn dag stond vooral in het teken van de dingen die ik van mezelf móest doen, en wat het mij uiteindelijk bracht was bijna een burn-out. Gelukkig besefte ik op tijd dat ik mijn dag ook heel anders kan leven. In plaats van alleen maar te reageren op alles wat er gebeurt en zelf niet de regie te hebben, leerde ik dat ik hier met een hele andere ‘mindset’ en intentie mee om kon gaan. Ik vond de rust in mezelf, in mijn hoofd en in mijn lijf, de innerlijke vrede."

Je hoeft (gelukkig) niet de hele dag te mediteren of Boeddhist te zijn om innerlijke rust te vinden. In deze lezing deelt Jesse de belangrijkste tips die je kunt toepassen zodat jij ook, meteen en vanaf nu gelukkiger wordt en de rust in jezelf kunt vinden. 

 

Zondag - 15.30 uur - zaal 4 (3e etage) Soul Retrieval Workshop 

Een Soul Retrieval is een proces dat door de oude sjamanen, waaronder de Q'ero sjamanen uit het Andes gebergte in Peru, al eeuwenlang wordt gebruikt voor heling. Hun uitgangspunt is dat we zowel een fysiek lichaam hebben als een energetisch lichaam. Je zou dat laatste kunnen zien als je "aura". Volgens hun informeert het energetisch lichaam het fysieke lichaam: de gevoelens, emoties, ons DNA en onze staat van gezondheid. Wat we "bij ons dragen" heeft invloed op ons dagelijks leven.

In een Soul Retrieval bezoeken we drie voorgaande levens. Met als doel lessen van onze ziel te begrijpen in dit leven. En met als doel om datgeen wat we nog niet hebben geheeld, nu te helen, zodat we het niet meer in negatieve zin bij ons dragen. Want uiteindelijk willen we een leven van schoonheid. Van blijdschap, van liefde. Willen we op deze aarde lopen in kracht en in eenheid met onszelf. Deze Soul Retrieval is een onderdeel van de reis daar naar toe.

Ik verwelkom je graag bij deze persoonlijke, intieme sessie (maximaal 25 mensen).

 

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing en voor de workshop van Jesse via deze link (let op: beperkte beschikbaarheid).