Auteur en orthomoleculair geneeskundige Rineke Dijkinga

Met hart en ziel probeert deze succesvolle auteur en ontwikkelaar van pure voedingsmiddelen haar boodschap te verspreiden: Met gezond oud worden kun je niet jong genoeg beginnen. Of je nu jong of oud bent, elk dag is een nieuwe kans!

Eet je darmen gezond voor happy hormonen

Samen met haar man Jan woont Rineke in het natuurrijke dorp Sellingen. De mooie natuur en het landschap zijn voor haar een grote inspiratiebron. En niet te vergeten natuurlijk haar kruiden- en moestuin die haar volop ideeën voor recepten leveren. Haar grote missie is: Mensen informeren over de kracht van eerlijke en onbewerkte voeding. De kwaliteit van het voedsel op ons bord bepaalt voor een groot deel onze gezondheid. 

Als je zo eet en leeft dat je je darm(bacteriën) koestert, dan eet je ook direct voor een gezond brein, een evenwichtige stemming, een rustige slaap en een gezonde cyclus. Happy Hormonen dus! Eigenlijk zou iedereen iets moeten weten over het ingenieuze samenspel tussen onze darmbacteriën en onze totale (hormonale) gezondheid. Je wordt er vast stil van als je verneemt hoe vernuftig dat geregeld is. Kom en hoor tijdens deze lezing hoe je met simpele tips je darmen gezond(er) kunt eten.

 

Rineke spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag - 16.00 uur - zaal 1

Zondag - 16.00 uur - zaal 1

 

Zitplaatsen voor de lezing van Rineke kun je reserveren via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)