Auteur & Eetbuien Coach Charlie Paludanus

Spreekster en (ervarings)deskundige op het gebied van eetbuien en boulimia Charlie Paludanus is bekend van haar boek ‘Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia' en praat daar openhartig en graag over. Ze wil het taboe op eetbuien doorbreken. Tijdens deze lezing krijg jij inzicht in jouw eetgedrag en mogelijke eetbuien

Bevrijd jezelf van eetbuien

Charlie is 52 jaar, ondernemer, blogger, kookliefhebber, moeder van een samengesteld gezin van drie dochters en een zoon. Ze heeft op 27-jarige leeftijd een eetstoornis (boulimia) overwonnen. Zoals zij zelf zegt; haar allergrootste bevrijding ooit. Charlie schrijft openhartige blogs over eetbuien, persoonlijke ontwikkeling en allerlei andere vraagstukken waar je in je leven als mens tegenaan kunt lopen op www.vrijvaneetstoornis.nl. Ook vind je haar regelmatig in de media waarbij ze probeert het taboe op eetbuien en eetstoornissen te doorbreken. 

Charlie: "Mijn lezing gaat over ‘stoppen met eetbuien, hoe doe je dat?’ Het belangrijkste aan mijn lezing is dat ik bewustwording en inzicht wil creëren over eetbuien. Wat is de achterliggende oorzaak? Door middel van verschillende tips en tricks bied ik hulp over hoe je hier het beste mee om kunt gaan en vanaf kunt komen."

 

Charlie spreekt tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag - 13.15 uur - zaal 2

Zondag - 13.15 uur - zaal 2

 

Reserveer je zitplaats(en) voor Charlie's lezing via deze link