Anouk Puister - Oprichtster Happy Sleeper

Ben jij een Happy Sleeper? Slapen is absoluut verbonden met alles wat we overdag doen en hoe we ons voelen. Lichaam & geest zijn immers één. En nu, met alle prikkels in ons leven, slapen we veel onrustiger dan vroeger. Maar juist in je slaap zit je herstel. Alleen zijn we ons daar niet volledig bewust van. En acteren er ook nog niet naar. Slaaptekort heeft zelfs epidemische vormen aangenomen. Hoe zorg jij voor je herstel in de nacht?

Anouk Puister is oprichtster van het platform www.happysleeper.nl, ervaringsdeskundige en yogi. 

Het is haar missie om jou te helpen ’s nachts beter te slapen en overdag meer rust te ervaren.  

Haar persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Een combinatie die veel meer mensen kennen. 

Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen slaapgedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme.  Wat doet slaap voor jou? Wat zijn de effecten van slaaptekort? Hoe kun je beter gaan slapen? 

In deze workshop deelt Anouk haar ervaring, haar inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen. 

Ze laat zien hoe je je slaapkwaliteit kunt verbeteren en overdag meer rust kunt ervaren. 

Anouk geeft haar workshop tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag - 15.30 uur - workshopzaal 1 (3e etage)

Zondag - 14.30 uur - workshopzaal 1 (3e etage)

Reserveer je plaats(en) voor deze workshops via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)