Amber Albarda & Happiness Expert Cathelijne Wildervanck

Cathelijne & Amber laten je zien hoe jij de passie en de energie terugvindt om het leven te leven zoals dat bij jou past. Om de ouder, de partner, de werknemer en de persoon te zijn die jíj wilt zijn. Niet degene die je bent geworden door de routines, keuzes uit het verleden of de mensen om je heen.
Cathelijne wildervanck2

Als…..mijn kinderen groter zijn, als ik geen hypotheek zou moeten betalen, als mijn man wat leuker zou doen, als ik wat meer energie had, als….als…..als.

Wat zou er gebeuren als jij jezelf weer leuk, energiek, slim, doortastend en aantrekkelijk zou gaan vinden?! 

Cathelijne & Amber presenteren in deze wervelende lezing hun nieuwe Body & Mind concept. Over het geheim en het succes van goede breinhygiëne. Waarom blijven goede voornemens zo vaak bij precies dat: voornemens? Wat als het nu eens wel allemaal zou lukken?

Van Hoe Het Hoort naar Wat Wel Werkt, een simpel stappenplan voor succes. 

 Amber's eerste boek Eet jezelf, mooi, slank & gelukkig ging over het overwinnen van de verlammende klachten en het pad terug naar gezondheid. Hierop volgden diverse (kook)boeken en workshops over voeding & natuurlijke vitaliteit en gezondheid. Samen met happiness expert en directeur van het ADHD Centrum Nederland Cathelijne Wildervanck werd één en één drie en dit vertaalt zich in een wervelende, nieuwe lezing vol humor, inzichten en aha-momenten.  

Amber & Cathelijne spreken tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag - 10.00 uur - zaal 1

Zondag - 10.00 uur - zaal 1

 

Reserveer je zitplaats(en) voor de lezing van dit inspirerende concept via deze link (wanneer je al een entreeticket voor het event hebt kun je gewoon op 'continue' klikken om naar de lezingen te gaan)