ADHD Coach Sofia van Herp

Hooggevoelig, hoogbegaafd & ADHD. Sofia van Herp is gespecialiseerd in 'volle hoofden'. Daar zit vaak hooggevoeligheid of hoogbegaafdheid onder, en soms komt het samen met een diagnose zoals ADHD/ADD. Ook faalangst, slecht slapen, stemmingswisselingen en woedebuien kunnen allemaal het gevolg zijn van een te grote gevoeligheid.

In de Workshop Hooggevoeligheid gaat Sofia van Herp samen met NLP-trainer en collega ADHD-coach Marije Jager in op de materie Hooggevoeligheid, Hoogbegaafdheid & ADHD.  

Soms is het een klus om zo'n snel en vol hoofd hanteerbaar te houden. Hoe doe je dit zonder gelijk een label opgeplakt te krijgen of extremer, naar een medicijn te moeten grijpen? Overprikkeling komt veel voor in deze maatschappij en gelukkig is er ook heel veel, heel natuurlijk van alles aan te doen. Deze 2 coaches van het ADHD-Centrum Nederland weten alles van volle hoofden, gevoeligheid en overprikkeldheid. En ook hoe je daar snel, natuurlijk en makkelijk verandering in krijgt.

Loop je om of is je hoofd vol? Of kun je teveel indrukken niet altijd even vlekkeloos en in rustige staat verwerken? Kom langs bij deze interactieve workshop met o.a. het gebruik van etherische oliën als ondersteuning. Je leert wat er in hun praktijk en bij het ADHD-Centrum werkt, voor jezelf (of je kinderen) wees van harte welkom om  in deze workshop te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je gaat alles direct ervaren! 

 

Sofia en Marije geven de workshop tijdens het Better Health Event op:

Zaterdag 11.30 uur - Workshopzaal 1

Zaterdag 13.30 uur - Workshopzaal 1

Zondag 11.30 uur - Workshopzaal 1

Zondag 13.30 uur - Workshopzaal 1

Voor deze workshops is geen reservering nodig, je kunt gewoon naar binnen lopen en plaatsnemen (beperkt plaats, dus wees op tijd).