Nieuw dit jaar: Yoga Workshops!

Vraag je je af of yoga iets voor jou zou kunnen zijn? Of heb je tijdens het evenement behoefte om even op te laden? Kom gerust langs bij een van de vele yoga workshops op het Better Health Event.
Screen shot 2018 06 07 at 10.48.15

Ook dit jaar gaan de gezondheid van body & mind weer hand in hand op Better Health. Op de nieuwe 3e verdieping kun je dit jaar de hele dag door verschillende yoga lessen volgen. Van de rustgevende Yoga Nidra waarmee je in een sessie zo diep tot jezelf kunt dat je 3 uur slaap in kunt halen tot aan de bijzondere Aroma Yin Yoga waar je met ondersteuning van etherische olieën volledig tot jezelf komt en het zelfherstellend vermogen van je lichaam aanspreekt.

Deze lessen zijn bij uitstek geschikt om even uit de drukte te ontsnappen en een momentje voor jezelf te nemen. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde yoga docenten met eigen yoga scholen en staan garant voor een sessie totale relaxation en het loslaten van alledaagse spanningen.

 

Alleen voor de Aroma Yin Yoga lessen hoef je vooraf niet te reserveren. Hier kun je het bedrag van de yogales ter plekke aan de docente geven. Je hoeft voor de lessen géén speciale kleding aan, dus 'come as you are' and relax. 

De eerste les begint zowel als zaterdag als zondag om 10.30 uur en ze lopen de hele dag door. Kijk voor het uitgebreide programma op: https://www.better-events.nl/#program

Alle lessen bevinden zich op de 3e etage in de Yogazaal. 

 

 

 

Event